Reset/kæbebehandling

Reset/kæbebehanlding

Ny banebrydende behandling af kæbespændinger – blid, men dybdegående og effektiv behandling. Vi ved, at 90% af alle informationer fra hjernen til kroppen går gennem kæbemusklerne. Den mindste kæbespænding kan have stor betydning for vores velbefindende. Behandlingen er ekstremt afslappende og skaber balance i skelettet, musklerne, nervesystemet og meridianbanerne. Samtidig sættes der gang i en udrensning af giftstoffer.
For optimalt udbytte anbefaler vi to sessioner med RESET, men du vil allerede kunne mærke tydelig forskel efter 1 behandling. 

Lider du af kæbespændinger, kronisk træthed, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, tinnitus, bækken- og lændesmerter eller nakkesmerter, så vil en RESET-behandling kunne hjælpe dig.

Har du spørgsmål angående kæbebehandling, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om hvad der kunne være af muligheder for dig.
Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem. Klik på knappen herunder for at komme til bookingside

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid