Øreakupunktur

Øreakupunktur

Øreakupunkturen, også kaldet auriculoterapien, er udarbejdet at den franske læge og forsker Paul Nogier. Den er godkendt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) som en anerkendt behandlingsform.

Der er en eksakt sammenhæng mellem huden på øret og resten af kroppen, som foregår via vores centralnervesystem. På klinikken anvender jeg øreakupunktur som supplement til mange behandlinger.

Behandlingsformen er helt unik og meget effektiv til at afhjælpe et utal af psykiske problemstillinger. Selv i de tilfælde hvor vi ikke med sikkerhed ved, hvad der ligger til grund for symptomerne, er øreakupunktur en effektiv behandlingsform.

Ydermere er øreakupunktur en effektiv metode til at rette skelettet op og afspænde muskulaturen i kroppen. I og med at der kommunikeres direkte fra ørets hud til centralnervesystemet, er virkningen hurtig eller nærmere øjeblikkelig, og metoden er særdeles effektiv ved mange former for smerter.

Har du spørgsmål angående øreakupunktur, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak hvad der kunne være af muligheder for dig

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid