Om Jannie

Jeg er født den 20. januar 1977 i Aarhus, og jeg har praktiseret som alternativ behandler siden 1998. Jeg startede egen klinik i Aarhus C i 2003, hvorefter klinikken i 2007 flyttede til Højbjerg for derefter at ende i Åbyhøj.

Jeg driver klinikken parallelt med arbejdet på mit akademi: Dansk Akademi for Kropsterapi, som jeg åbnede i august 2012. På akademiet uddanner vi både lægeeksaminerede Fysiurgiske massører, komplementære kropsterapeuter samt kranio-sakral terapeuter. Pga. travlhed på akademiet behandler jeg pt. kun børn, samt de kunder der er kommet i klinikken i mange år.

Jeg tog min første uddannelse som lægeeksamineret fysiurgisk massør tilbage i 1998, og jeg har siden videreuddannet mig inden for alternativ behandling med flere uddannelser og kurser.
Jeg er RAB-godkendt behandler inden for kranio-sakral terapi samt massage.

Udover min fagspecifikke uddannelse, har jeg bestået eksamener i anatomi og fysiologi, samt sygdoms- og lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.
Mine mange forskellige uddannelser og kurser giver mig den perfekte kombination af kompetencer, og med dem kan jeg tilbyde klinikkens kunder præcis den behandling, de har brug for.

Som indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi, er det nødvendigt at jeg holder mig ajour med den seneste udvikling inden for alternative behandlinger. Jeg bruger meget tid og energi på at hente inspiration for at dygtiggøre mig inden for en bred vifte af alternative behandlinger. Min store passion for faget og min iver efter hele tiden at dygtiggøre mig kommer naturligvis mine klienter til gode i dagligdagen.,

Har du spørgsmål, angående hvilke behandlinger jeg tilbyder, og om de kan være løsningen på de problemer du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail. Det gør du ved at trykke på knappen herunder.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid