Hvordan foregår behandlingen?

Når du ankommer til klinikken for en behandling for første gang, indleder vi med en dybdegående samtale, således at vi får 100 % klarlagt, hvilke ønsker, behov og forventninger du har. Derefter vil vi analysere og teste din krop for at udarbejde en analyse, der giver et godt billede af, hvor problematikken stammer fra. Denne procedure gør os i stand til at skræddersy det perfekte behandlingsforløb og giver dig samtidig den bedste oplevelse og det bedste resultat af behandlingen.

Der vil ud fra analyserne og samtalen blive korrigeret for eventuelle dysfunktioner i skelettet. Disse vil blive rettet op med det samme oftest ved hjælp af KST eller SOT, som fungerer på en blid måde. Når disse er korrigeret, vil der blive taget stilling til, om andre behandlingsformer som fx. massage/bindevævsmassage eller øreakupunktur skal inddrages.

Den sidste del af behandlingen foregår som regel med kranio-sakral terapi, hvor man får kroppen helt ned i en dyb form for afspænding, der føles som en behagelig form for søvntilstand, hvor du dog stadig er bevist om omgivelserne.
Man vil som regel opleve en virkning efter første gang, men du kan forvente, at der ca. skal 3 behandlinger til, hvis du har oplevet længerevarende problemer.

Har du spørgsmål til hvordan den alternative behandling foregår, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe til på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem.

Jannie Arvad, kropsterapi, Aarhus

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid