Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

På klinikken brænder jeg for massage, og jeg ved, hvor hurtigt den rigtige massage kan have en positiv effekt på muskulaturen. Massage er den hyppigst brugte behandlingsform, når det kommer til at afhjælpe overbelastning af muskulaturen.

Fysiurgisk massage er den behandlingsform, man forbinder med traditionel massage. Det er en massageform, hvor man arbejder dybt i både væv og muskulatur. Muskulaturen bliver ved fysiurgisk massage gennemarbejdet, og eventuelle skader/overanstrengelser kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der alle gør det muligt for behandleren at tilpasse massagen til den enkelte klient.

Massageformen er afstressende, og den bevirker, at kroppen udskiller affaldsstoffer. Fysiurgisk massage kan også med fordel anvendes forebyggende mod skader. Massagen afhjælper muskulære problemer, og fysiurgisk massage plejer velværet i kroppen.

Af gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage kan blandt andet nævnes, at man:

  • Nedbryder affaldsstoffer i kroppen
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Fjerner spændingshovedpine
  • Smidiggør musklerne
  • Stimulerer blodcirkulationen samt nerve- og lymfesystemet

Har du spørgsmål angående fysiurgisk massage, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid