Foredrag

Jannie Arvad tager ud i hele landet og holder foredrag omkring børn i aldersgrupperne 0 til 18 år. Foredragene er primært tilrettelagt for forældre samt fagpersoner.

I foredragene kommer Jannie Arvad ind på fysiologien og om, hvordan tingene hænger sammen, og hvordan det allerede fra fødslen kan gå den forkerte vej. Hun forklarer, hvilke udfordringer vores dagligdag, som den ser ud i dag kan medføre. Hertil fortæller hun, hvilke konsekvenser dette kan have for fremtiden, hvis vi ikke er opmærksomme på, hvordan vores fysik hænger sammen, i forhold til det vi dagligt udsætter vores krop for. Dette kan både være i forhold til vores fysiske rammer, kost samt vores daglige aktiviteter.

På nuværende tidspunkt afholdes foredraget ”Fra fødsel til voksenlivet”
I dette foredrag gennemgår vi vores liv fra vi bliver født til vi er voksne. Herunder kommer vi ind på de sygdomme/symptomer og udfordringer, vi kan møde på vores vej i de unge leveår, som senere har stor indflydelse på vores voksenliv, hvis vi ikke er opmærksomme på, hvordan tingene hænger sammen. Der bliver undervist i en del praktiske teknikker, så man kan afhjælpe bl.a.

• Søvnbesvær
• Maveproblemer
• Øreproblemer
• Ryg/nakke problemer
• Tandpine
• Hovedpine.

Vi tilrettelægger gerne foredrag efter de ønsker i måtte have. Kontakt os blot for en uforpligtende snak om, hvad der kunne være aktuelt for jer.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid