Firmaaftaler

Mange virksomheder er i dag begyndt at tilbyde pleje og omsorg til deres personale. Virksomhederne har erfaret, at det godt kan betale sig at give deres personale tilbud om behandling. Det giver mindre sygefravær, bedre arbejdsvilkår og mere motiverede medarbejdere – alle disse elementer kommer positivt til udtryk på bundlinjen.

Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i den enkelte ansattes individuelle problemer, behov og ønsker, og derfor vil en virksomhedsbehandling ofte blive en kombinationsbehandling. Behandlingen vil typisk være en kombination af de forskellige behandlingsformer, vi tilbyder

En firmaaftale hos os foregår på klinikken, og den enkelte ansatte kan selv gå ind og booke tider i forhold til den aftale, der er indgået. Vi vil månedligt fakturere for de medarbejdere, der har benyttet sig af tilbuddet. Det er vores erfaring, at medarbejderne godt kan lide, at behandlingen ikke foregår på arbejdspladsen, men kan aftales på en fridag eller inden/efter arbejde.

Vi forsøger altid at tage de kunder, der har firmaaftale, ind så hurtigt som muligt, hvis der opstår et akut problem, så de ikke skal vente. Derved kan de komme tilbage på arbejde så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål angående virksomhedsaftaler, og hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for din virksomhed.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid