Behandling af voksne

Behandling af voksne

Som voksen har vi med arbejde og familieliv et stort behov for at fungere optimalt i vores liv. Her gælder det om at finde en behandlingsform, som kan give det nødvendige overskud tilbage, når kroppen og psyken langsomt begynder at svigte. I sådan et tilfælde vil vi med vores kompetencer formentligt kunne hjælpe dig.

Problemer i det voksne liv kan vise sig ved mange forskellige symptomer. Disse kan stamme fra centralnervesystemet i form af hovedpine, migræne, tinnitus, stress, piskesmæld, koncentrationsbesvær, søvnproblemer m.m.

Andre symptomer kan komme fra det perifere nervesystem og vise sig i form af muskelspændinger, iskaissmerter, spændingshovedpine, trigeminus neuralgi, tennisalbue, mussearm, snurren i hænder og arme samt ben og fødder, føleforstyrrelser og kæbespændinger m.m.

Der kan også opstå symptomer, der har rod i et ubalanceret skelet, og disse kommer til udtryk som fx hold i nakken, tilbagevendende lændeproblemer, kronisk ømhed mellem skulderbladene, gentagende bihulebetændelser, bækkenløsning, ømhed i korsbenet, smerter i bækken eller haleben m.m.
Så går du rundt med et problem du ikke rigtig kan komme til livs, så fortvivl ikke – der er hjælp at hente hos os.

Har du spørgsmål angående behandling af voksne, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dig
Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider i vores online bookingsystem. Klik på knappen herunder for at komme til bookingsiden.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid