Behandling af teenagere

Behandling af teenagere

I behandlingen af teenagere tales der typisk om en krop, der populært sagt er “lukket på grund af ombygning”.
Som teenager gennemgår man en voldsom udvikling – både på det psykiske og fysiske plan. Dette kan virke meget uoverskueligt for forældrene, men mest af alle for teenageren selv! For at lette denne proces kan man benytte sig af kropsterapi.

Vi mærker en markant større tilgang til klinikken af teenagere. De kommer med problemer, som vi for 10 år siden typisk først så fra folk oppe i 20’erne. Teenagernes symptomer skyldes bl.a. problemer i bevægeapparatet, som kan være forsaget af de mange timer en teenager er stillesiddende, når der tilbringes tid med tv, telefon, iPad og PC. Derudover er hyppige problemer, som ses hos teenagere blandt andet hovedpine, koncentrationsbesvær, menstruationssmerter samt angst og depression.

Ømhed og smerter ved tandregulering er ligeledes et problem, der opstår i teenagealderen. Smerterne kan dog ofte lindres væsentligt med kranio-sakral terapi, og en sidegevinst ved behandlingen er, at tiden med bøjle på tænderne ofte kan reduceres væsentligt.
Som regel er det også i teenageårene at scolioser (skævhed i ryggen) begynder at vise sig. Hvis der bliver taget hånd om disse i tide, kan generne mindskes væsentligt.

Har du spørgsmål angående behandling af teenagere, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe til på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er for dit barn

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid