Behandling af gravide

Behandling af gravide

Når barnet under graviditeten opholder sig i livmoderen, skal det bruge plads og må ikke sidde alt for fastklemt på grund af stramme ligamenter. De optimale omstændigheder er ikke til stede, hvis moderen har et skævt korsben eller bækken efter et tidligere fald eller slag – eller efter mange års dårlige arbejdsstillinger. Disse problemer resulterer ofte i, at hverken mor eller barn har det godt under graviditeten.

Det er en god ide at få disse ting rettet op inden fødslen, da skævheder i fødselskanalen (bækken/korsben) kan hindre en naturlig fødsel, og i sidste ende resultere i kejsersnit – hvilket ikke er optimalt for hverken mor eller barn.

Der findes ikke mange behandlinger, der er ideelle for gravide, men kranio-sakral terapi og massage er meget velegnede, fordi behandlingerne giver de resultater, der ønskes. Behandlingen af den gravide er meget blid, behagelig og afslappende, og alting foregår på kroppens egne præmisser og kan derfor ikke skade hverken mor eller barn. Vi behandler ikke gravide i det første trimester.

Umiddelbart efter fødslen anbefaler vi, at man kommer til en balancerende behandling for at sikre, at kroppen er tilbage i balance. På denne måde vil man hurtigere komme sig. Ved samme behandling kan vi kigge på den nyfødte og dermed sikre, at alt er, som det skal være. Herved undgår du, allerede fra starten af forældrerollen, mange af spædbørnsproblematikkerne.

Har du spørgsmål angående behandling af gravide, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe til på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvad der er af muligheder for dig
Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid