Behandling af børn

Behandling af børn

Findes der noget mere fantastisk end nyfødte babyer eller bare børn generelt? – Nej!
Det er desværre ikke altid det svar, man får, hvis man spørger forældre til et ulykkeligt lille barn, der stort set ikke har lavet andet end at være utilfreds siden sin ankomst. Sådan skal det jo ikke være! Børn skal være glade og føle sig tilfredse, og er de ikke det, giver de udtryk for det gennem skrig og skrål.

Det kan altid anbefales, at man får tjekket sit barn ved en terapeut efter fødslen. Ligesom en læge tjekker, om alt er i orden hos den nyfødte, gør vi det samme – dog på nogle områder, hvor lægen ikke har den fornødne faglige kompetence.

Et tjek hos en veluddannet terapeut vil under alle omstændigheder komme til god hjælp for barnet. Jo før man får tjekket den nyfødte, desto før kan man komme til at nyde forældrerollen! Samtidig undgår man, at der senere dukker problemer op, som kunne være undgået, hvis man blot havde rettet det fra fødslen.

Forældre der kommer til behandling med deres baby, kommer oftest på grund af: 

  • Maveproblemer
  • Nedsat bevægelighed i nakken
  • Voldsomt gylperi
  • Kraniedeformitet
  • Søvnproblemer
  • Øreproblemer
  • Generelt dårligt velbefindende, der resulterer i gråd og utilpashed.

Der kommer dog også forældre, der bare vil have et generelt tjek, og vide om alt er, som det skal være med barnet.
At komme ud i den virkelige verden kan være en stressende oplevelse for barnet, og det kan tage lang tid at komme sig efter det – både for mor og barn. Med de teknikker, jeg benytter, reduceres denne stress væsentligt, og det medvirker til, at både mor og barn hurtigere kommer ind i en god rytme, hvor de begge er i balance og kan nyde hinanden og livet.

Små børn kommer tit for at få behandlet øreproblemer, koncentrationsbesvær, “kort lunte”, manglende sociale færdigheder, langsom motorisk udvikling og hovedpine/migræne. Behandling af større børn bunder typisk i de samme problematikker, men her kan problemerne også dreje sig om læsevanskeligheder, vokseværk, tics, dårligt samsyn, ondt i kroppen og “skolehovedpine”.

I behandlingen tager vi udgangspunkt i det enkelte barn, og bruger tid på at vurdere, hvad det individuelle barn har behov for. Sammen med barnet finder vi frem til, hvilke behandlingsformer der egner sig bedst. Et typisk behandlingsforløb vil være tre behandlinger inden for en relativ kort periode.
Du kan læse mere og se videoer som kan hjælpe dit barn på vores hjemmeside: www.babyterapi.dk

Har du spørgsmål angående behandling af babyer og børn, så er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvad der er af muligheder for dit barn.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores online bookingsystem

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid