Behandler

Kropsterapeut Jannie Arvad

Jeg er født i 1977 i Aarhus og jeg har praktiseret som alternativ behandler siden 1998.
Jeg startede egen klinik i Aarhus C i 2003, hvorefter klinikken i 2007 flyttede til Højbjerg, for derefter at ende i Åbyhøj.

Jeg driver klinikken parallelt med arbejdet på mit akademi: Dansk Akademi for Kropsterapi, som jeg åbnede i august 2012. På akademiet uddanner vi både lægeeksaminerede fysiurgiske massører samt kropsterapeuter.

Jeg tog min første uddannelse som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør tilbage i 1998, og jeg har siden videreudannet mig inden for alternativ behandling med rigtig mange uddannelser og kurser.

Jeg er RAB-godkendt behandler inden for kranio-sakral terapi samt massage.

Udover min fagspecifikke uddannelse, har jeg bestået eksamener i anatomi og fysiologi, samt sygdoms- og lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.

Mine mange forskellige uddannelser og kurser giver mig den perfekte kombination af kompetencer til at kunne tilbyde klinikkens kunder, den kompetente behandling de har brug for.

Som indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi, er det nødvendigt at jeg holder mig ajour med den seneste udvikling inden for alternative behandlinger. Jeg bruger meget tid og energi på at hente inspiration i både indenlandsk og udenlandsk, for at dygtiggøre mig inden for en bred vifte af alternative behandlinger. Min store passion for faget, og min iver efter hele tiden at dygtiggøre mig, kommer naturligvis mine klienter til gode i dagligdagen.

Har du spørgsmål angående hvilke behandlinger jeg tilbyder og om de kan være løsningen på de problemer du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en mail på info@janniearvad.dk eller ringe til mig på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om hvad der kunne være af muligheder for dig.

Jeg er medlem af BFM 1992 samt Foreningen for Kranio-sakral terapeuter samt kropsterapeuter


Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over mine ledige tider via mit online bookingsystem.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid