Babymassage

Babymassagekursus for forældre & mødregrupper

Babymassage er et tilbud, der henvender sig til forældre og deres børn. Massagen er specialdesignet og specifikt rettet mod babyer i alderen 0 til ca. 8 måneder.

Vi har mange års erfaring med behandling af babyer, så vi ved præcis, hvilke behov de små har, og hvilke teknikker, der gavner barnet og dets trivsel. Vi brænder for at lære forældre, hvordan de selv kan gøre noget godt for deres barn.

Babymassage er godt, fordi den:

  • Stimulerer barnets sanser og støtter den motoriske udvikling
  • Beroliger barnet og skaber tryghed og nærvær
  • Øger barnets kropsbevidsthed samt kredsløb
  • Mindsker eventuelle koliksmerter samt fordøjelsesbesvær
  • Forbedrer koordinationen af muskler
  • Stimulerer frigivelsen af endorfiner ”lykkehormoner”
  • Reducerer produktionen af cortisol “stresshormoner”
  • Fremmer produktionen af væksthormoner

Da vi ved, hvor meget tryghed betyder for babyer og deres forældre, kan kurset både finde sted på klinikken, i vante omgivelser i dit eget hjem eller i forbindelse med et arrangement med din mødregruppe.
Kurset vil omhandle helkropsmassage til babyer samt nogle gennemafprøvede teknikker, der afhjælper de typiske spædbørnsproblematikker i form af zoneterapi og akupressur. Derudover snakker vi lidt om, hvordan man kan afhjælpe, at barnet får et fladt baghoved.

Til sidst kigger vi på hvert enkelt barn og undersøger for ubalance i form af dysfunktioner, der kan være opstået i forbindelses med fødslen. Undersøgelsen foretages helt blidt og i barnets tempo.

Efter endt babymassagekursus modtager alle deltagere et kompendie, så man har det fulde overblik over kursets teknikker og har mulighed for at bruge massagen efterfølgende.

På klinikken afsættes en times undervisning til en pris på 700 kr.
Ved hjemmebesøg og arrangementer i mødre grupper er prisen 1400 kr. plus evt. kørselstillæg.

Har du spørgsmål til kurset i babymassage, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail på info@janniearvad.dk eller ringe på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi arrangerer et kursus, der bedst passer til jer.

Kontakt

Jannie Arvad
Elkjærvej 36, Åbyhøj
Dansk akademi for Kropsterapi /Klinik 3
Tlf. 26 70 24 84
Mail: Info@janniearvad.dk
CVR. 27369774

Åbningstider

Mandag: 08.30 – 13.00
Tirsdag:  13.00 – 19.00
Torsdag: 08.30 – 15.30

Book en tid