Virksomhedsbehandling

 

Mange virksomheder er i dag begyndt at tilbyde pleje og omsorg til deres personale. Virksomhederne har erfaret, at det godt kan betale sig at give deres personale tilbud om at få stillet behandling til rådighed på arbejdspladsen. Det giver mindre sygefravær, bedre arbejdsvilkår og mere motiverede medarbejdere – alle elementer der kommer positivt til udtryk på bundlinjen.

Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i den enkelte ansattes individuelle problemer, behov og ønsker, og derfor vil en virksomhedsbehandling ofte blive en kombinationsbehandling. Behandlingen vil typisk være en kombination af massage og kranio-sakral terapi.

Vi kommer naturligvis ud til jeres virksomhed efter aftale, og vi medbringer selv massagebriks, så det er helt uden omkostninger for virksomheden. Det eneste virksomheden skal stille til rådighed, er et lokale. De ansatte medbringer selv et lagen samt håndklæde. Der kan behandles ca. 8 ansatte pr. gang, og en behandling vil tage ca. 30 minutter.

Der kan også indgås aftaler om virksomhedsbehandling hos virksomheder, hvor det er mere relevant, at de ansatte selv kommer til klinikken for behandlingen.

Har du spørgsmål angående virksomhedsbehandling og hvordan vi kan gøre en forskel for din virksomhed, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk
 eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.