Pressen

 

 

Kropsterapeuter: “Vi vil hæve kvaliteten og tages seriøst”

AR-707249457.jpg&MaxW=630&MaxH=420&Q=100&IsoModifiedDate=201207231332

De eksisterende uddannelsestilbud for kropsterapeuter er ikke gode nok, mener Jannie Arvad og Michael Bonde, som derfor nu åbner egen ny lægeeksamineret uddannelse i Åbyhøj.

Af Christina S. Johansen

Det bliver mere og mere almindeligt at gå til en alternativ behandler, og interessen er stigende for at lære mere om feltet. Det fortæller Jannie Arvad og Michael Bonde, som 6. august slår dørene op til Danmarks formentlig første lægeeksaminerede kropsterapeut-uddannelse i Åbyhøj.

Læs hele artiklen: Kropsterapeuter: “Vi vil hæve kvaliteten og tages seriøst”
Artiklen bragt i LokalAvisen/Aarhus, 28.juli 2012

 

————————————————————————————————-

 

Babymassage er et stort hit.

www.navlestreng.dk

Det giver en super kontakt mellem forældre og baby og kan blandt andet hjælpe på fordøjelsesproblemer og kolik.

Af Stine Daugaard

Større velvære, bedre motorik og mulighed for at fjerne små skavanker, som ellers kan være svære at opdage. Der er mange gode grunde til at give sig tid til at massere sin baby.  Blandt andet bliver barnets sanser stimuleret, den motoriske udvikling får et boost, fordøjelsesbesvær kan lindres, og kontakten mellem forældre og barn bliver øget.
Alle babyer vil kunne have stor glæde af massagen. De fleste bare fordi, det er dejligt, men nogle vil faktisk kunne få løsnet op for skjulte skavanker. Det forklarer Jannie Arvad, som er kropsterapeut med egen klinik i Århus, hvor hun både tilbyder og underviser forældre i babymassage….

Læs hele artiklen Masser din baby til større velvære
Artiklen bragt i Navlestreng

 

————————————————————————————————-

 

Kolik og kaos – Nej tak!

kolikogkaos

Bløde lette berøringer. Mere skal der ikke til for at befri dit barn for koliksmerter. I hvert fald ikke, når berøringerne er kranio sakral terapi.

Af Stine Daugaard

Det er de flestes forældres store frygt: At ens barn bare græder og græder med kolik uden at kunne trøstes. Men der er håb forude, for kranio sakral terapi kan hjælpe de ulykkelige babyer og deres forældre. Det fortæller kropsterapeut Jannie Arvad, som har stor succes med at bruge kranio sakral terapi på babyer i sin klinik i Århus-forstaden Højbjerg.

Læs hele artiklen “Kolik og kaos – Nej tak!”
Artiklen bragt i Navlestreng

 

————————————————————————————————-

 

JannieArvad_MichaelBonde

Læs artiklen “Babys favorit”