Hvordan foregår behandlingen?

 

Når du ankommer til klinikken for en behandling for første gang, indleder vi med en dybdegående samtale, således at vi får 100 % klarlagt, hvilke ønsker, behov og forventninger du har. Derefter vil vi analysere og teste din krop, for at udarbejde en analyse, der giver et godt billede af hvor problematikken stammer fra. Denne procedure gør os i stand til at skræddersy det perfekte behandlingsforløb, og give dig den bedste oplevelse og det bedste resultat af behandlingen.

Der vil ud fra analyserne og samtalen blive korregeret for eventuelle dysfunktioner i skelettet. Disse vil blive rettet op med det samme vha. SOT eller Kranio-sakral terapi. Når disse er korregeret, vil der blive taget stilling til, om andre behandlingsformer som fx massage/bindevævsmassage eller øreakupunktur skal inddrages.

Den sidste del af behandlingen foregår som regel med kranio-sakral terapi, hvor man får kroppen helt ned i en dyb form for afspænding – der føles som en behagelig form for søvntilstand, hvor du dog stadig er bevist om omgivelserne, og er helt afslappet.

Man vil som regel opleve en virkning efter første gang, men forvent at der ca. skal 3 behandlinger til, hvis du har oplevet længerevarende problemer.

Har du spørgsmål til hvordan den alternative behandling foregår, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores smarte online bookingsystem.