Øreakupunktur

 

Øreakupunkturen, også kaldet auriculoterapien, er udarbejdet at den franske læge og forsker Paul Nogier. Den er godkendt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) som anderkendt behandlingsform.

Der er en eksakt sammenhæng mellem huden på øret og resten af kroppen, som foregår via vores centralnervesystem.

På klinikken anvender vi øreakupunktur som et supplement i rigtig mange behandlinger.

Behandlingsformen er helt unik og meget effektiv til at afhjælpe et utal af psykiske problemstillinger. Selv i de tilfælde hvor vi ikke med sikkerhed ved, hvad der ligger til grund for symptomerne, er øreakupunktur en effektiv behandlingsform.

Ydermere er øreakupunktur en effektiv metode til at rette skelettet op og afspænde muskulaturen i kroppen. I og med at der kommunikeres direkte fra ørets hud til centralnervesystemet, er virkningen oftest hurtig (for ikke at sige øjeblikkelig), og særdeles effektiv ved mange former for smerter.

Har du spørgsmål angående øreakupunktur, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om,er hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores smarte online bookingsystem.