Fysiurgisk massage

 

På klinikken brænder vi for massage, og vi ved, hvor hurtigt den rigtige massage har en positiv effekt på muskulaturen. Massage er den hyppigst brugte behandlingsform, når det kommer til at afhjælpe skader i muskulaturen.

Fysiurgisk massage er den behandlingsform, man forbinder med traditionel massage. Det er en massageform, hvor man arbejder dybt i både væv og muskulatur. Muskulaturen bliver ved fysiurgisk massage gennemarbejdet, og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der alle gør det muligt for behandleren at tilpasse massagen til den enkelte klient og dennes problemer.

Massageformen er afstressende, og den bevirker, at kroppen udskiller affaldsstoffer. Fysiurgisk massage kan også med fordel anvendes forebyggende mod skader. Massagen afhjælper muskulære problemer, og fysiurgisk massage plejer velværet i kroppen.

Af gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage kan blandt andet nævnes:

  • Nedbrydning af affaldsstoffer i kroppen
  • Fjerner spændinger
  • Modvirker stress
  • Fjerner spændingshovedpine
  • Smidiggør musklerne
  • Stimulerer blodcirkulationen, samt nerve- og lymfesystemet

Har du spørgsmål angående fysiurgisk massage, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk
 eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores smarte online bookingsystem.