Behandling af gravide

 

Når barnet under graviditeten opholder sig i livmoderen, skal det bruge plads og må ikke sidde alt for fastklemt på grund af stramme ligamenter. De  optimale omstændigheder er ikke til stede, hvis moderen har et skævt korsben eller bækken efter et tidligere fald eller slag – eller efter mange års dårlige arbejdsstillinger. Disse problemer resulterer ofte i, at hverken mor eller barn har det godt under graviditeten.

Det er en rigtig god ide at få disse ting rettet op inden fødslen, da skævheder i fødselskanalen (bækken/korsben) kan hindre en naturlig fødsel, og i sidste ende resultere i kejsersnit – hvilket ikke er optimalt for hverken mor eller barn.

Der findes ikke mange behandlinger, der er ideelle for gravide, men kranio-sakral terapi er en af de få, der er meget velegnede, og som giver de resultater der ønskes. Behandlingen af den gravide er meget blid, behagelig og afslappende, og alting foregår på kroppens egne præmisser, og kan derfor ikke skade hverken mor eller barn.

Vi behandler ikke gravide i det første trimester.

Umiddelbart efter fødslen anbefaler vi, at man kommer til en balancerende behandling, for at sikre at kroppen er tilbage i balance. På denne måde vil man hurtigere komme sig. Ved samme behandling kigger vi på den nyfødte, og sikrer os, at alt er, som det skal være. På den måde undgår du, allerede fra starten af forældrerollen, mange af spædbørnsproblematikkerne.

Har du spørgsmål angående behandling af gravide, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores smarte online bookingsystem.