Behandling af børn

 

Findes der noget mere fantastisk end nyfødte babyer? – Nej!

Det er desværre ikke altid det svar, man får, hvis man mødes med forældre til et ulykkeligt lille barn, der stort set ikke har lavet andet end at være utilfreds siden sin ankomst. Sådan skal det jo ikke være! Børn skal være glade og føle sig tilfredse, og er de ikke det, giver de udtryk for det gennem skrig og skrål.

Det kan altid anbefales at man får tjekket sit barn ved en terapeut efter fødslen. Ligesom en læge tjekker om alt er i orden hos den nyfødte, gør vi det samme – dog på nogle områder, hvor lægen ikke har den fornødne faglige kompetence.

Et tjek hos en veluddannet terapeut vil under alle omstændigheder komme til god hjælp for barnet. Jo før man får tjekket den nyfødte, desto før kan man komme til at nyde forældrerollen! Samtidig undgår man, at der senere dukker problemer op, som kunne være undgået, hvis man blot havde rettet det fra fødslen.

De forældre der kommer til os med deres babyer, kommer oftest på grund af: 

  • Maveproblemer
  • Nedsat bevægelighed i nakken
  • Voldsomt gylperi
  • Kraniedeformitet
  • Søvnproblemer
  • Øreproblemer
  • Generelt dårligt velbefindende, der resulterer i gråd og utilpashed.

Der kommer dog også forældre, der bare vil have et generelt tjek, og vide om alt er, som det skal være med barnet.

“At blive født” er en stressende oplevelse for barnet, og det kan tage lang tid at komme sig efter det – både for mor og barn. 
Kranio-sakral terapi kan reducere denne stress væsentligt, og medvirke til at både mor og barn hurtigere kommer ind i en god rytme, hvor de begge er i balance og kan nyde hinanden og livet.

Små børn kommer tit for at få behandlet øreproblemer, koncentrationsbesvær, “kort lunte”, manglende sociale færdigheder, langsom motorisk udvikling og migræne. Behandling af større børn bunder typisk i de samme problematikker, samt også med læsevanskeligheder, vokseværk, dårligt samsyn og “skolehovedpine”.

I vores behandling tager vi altid udgangspunkt i det enkelte barn, og bruger lang tid på at vurdere, hvad det individuelle barn har behov for. Som supplement til kranio-sakral terapien vil vi ofte benytte massage samt zoneterapi.

Et typisk behandlingsforløb vil være tre behandlinger inden for en relativ kort periode.

Har du spørgsmål angående behandling af babyer og børn, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Vil du bestille en tid, kan du med få klik få et hurtigt overblik over vores ledige tider via vores smarte online bookingsystem.