Kropsterapeut Jannie Arvad

 

Jeg er født den 20. januar 1977 i Aarhus, og jeg har praktiseret som alternativ behandler siden 1998. Jeg startede egen klinik i Aarhus C i 2003, hvorefter klinikken i 2007 flyttede til Højbjerg, for derefter at ende i Åbyhøj.

Jeg driver klinikken parallelt med arbejdet på mit akademi: Dansk Akademi for Kropsterapi, som jeg åbnede i august 2012. På akademiet uddanner vi både lægeeksaminerede fysiurgiske massører og kropsterapeuter.

Jeg tog min første uddannelse som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør tilbage i 1998, og jeg har siden videreudannet mig inden for alternativ behandling med  rigtig mange uddannelser og kurser.

Jeg er RAB-godkendt behandler inden for kranio-sakral terapi samt massage.

Udover min fagspecifikke uddannelse, har jeg bestået eksamener i anatomi og fysiologi, samt sygdoms- og lægemiddellære på sygeplejerske-niveau.

Mine mange forskellige uddannelser og kurser giver mig den perfekte kombination af kompetencer til at kunne tilbyde klinikkens kunder, den kompetente behandling de har brug for.

Som indehaver af Dansk Akademi for Kropsterapi, er det nødvendigt at jeg holder mig ajour med den seneste udvikling inden for alternative behandlinger. Jeg bruger meget tid og energi på at hente inspiration i udlandet for at dygtiggøre mig inden for en bred vifte af alternative behandlinger. Min store passion for faget, og min iver efter hele tiden at dygtiggøre mig, kommer naturligvis mine klienter til gode i dagligdagen.

Har du spørgsmål angående hvilke behandlinger vil tilbyder, og om de kan være løsningen på de problemer du oplever i din hverdag, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@janniearvad.dk 
eller ringe til os på 2670 2484, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke alternative behandlinger vi kan tilbyde dig.

Jeg er medlem af Foreningen af kranio-sakral og kropsterapeuter i Danmark.


Book en tid hos Jannie Arvad